Mirë se vjen 2014……..

Sot data shënon 1 janar 2014. Një vit i ri ka nisur. Një faqe e re ka filluar. Jemi në një vit të ri,dhe shpresoj e uroj me gjithë zemër që ky të jetë viti i realizimit të ëndrrave dhe dëshirave tuaja. Ju uroj shëndet mbi të gjitha,të tjerat vijnë pas. Shpresoj që në cdo familje të ketë paqe,begati,harmoni dhe dashuri. Lumturi për cdo qenie mbi Tokë. Shpresoj dhe uroj që ky vit të shërbejë si inspirim për të gjithë ne që të lëmë pas mërzitjet,stresin,shqetësimet,lëndimet,zemërimet……Të falim,por jo të harrojmë. Sepse cdo gjë në jetë si e mira dhe e keqja,janë një provë e madhe për ne,dhe uroj që të jemi të aftë tja dalim mbanë….Dhe një herë urimet më të përzemërta nga kjo faqe…..

 

Advertisements